Les JERC reclamen un estat català a l'AP-7 al Baix Montseny

Els joves d'ERC pengen pancartes a l'autopista als ponts de Sant Celoni i Llinars del Vallès

NacióGranollers.cat
05 d'agost del 2013
Una de les pancartes penjadees per les JERC
Una de les pancartes penjadees per les JERC | JERC
Una de les pancartes penjades per les JERC Foto: JERC

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) han protagonitzat aquest dissabte una acció a diversos punts de les carreteres catalanes en el marc de l'operació sortida de les vacances d'estiu. Entre aquests punts, els ponts de l'AP-7 a Sant Celoni i Llinars del Vallès. L'objectiu de l'acció, segons subratllen des de les JERC, és "internacionalitzar el conflicte polític de Catalunya aprofitant l'allau de turistes que visiten les terres catalanes en aquestes dates".

D'aquesta manera, diversos militants de l'organització independentista han desplegat pancartes amb els lemes Freedom for catalan countries , Atreveix-te a decidir i Catalonia next state in Europe . Tal i com ha explicat el portaveu de les JERC, Gerard Gómez, l'acció d'aquest dissabte "vol conscienciar els turistes que ens visiten, fent-los entendre que som un país i que volem la independència". "Volem que tota la gent vinguda d'arreu marxi als seus països coneixent la nostra reivindicació i que ens ajudi a difondre la nostra causa", ha explicat el portaveu.

L'acció també s'ha portat a terme a Barberà del Vallès, al peatge de Martorell, al Pont de Sarajevo del Nus de la Trinitat de Barcelona, a l'Avinguda Europa de Sant Cugat del Vallès i a les sortides i entrades de Girona.