La 14a Mostra Gastronòmica de Sant Esteve aplega 360 persones

és un dels actes destacats de la Festa Major que s'allargarà fins demà dilluns 5 d'agost

Redacció
04 d'agost del 2013
Pregó de la Festa Major
Pregó de la Festa Major | Jordi Purtí
14a Mostra Gastronòmica de Sant Esteve de Palautordera Foto: Jordi Purtí

La 14a Mostra Gastronòmica de Sant Esteve de Palautordera, que organitza l'Associació d'Empresaris Turístics del Montseny, ha aplegat enguany 360 persones a la plaça Major del municipi que han pogut degustar d'un ventall de deu plats de cinc restaurants baixmontsenyencs de Sant Celoni (Els Avets), Sant Esteve de Palautordera (Can pere Punyetes i Can Marc) i Montseny (Sant Bernat - Sant Marçal i la Fonda del Montseny), tres pastisseries de Sant Esteve de Palautordera (Vallflorida xocolaters i Vila) i Santa maria de Palautordera (Fornés) i el celler Serrat de Montsoriu de Sant Feliu de Buixalleu.

Aquest és un dels actes destacats que cada any hi ha al programa de la Festa Major de Sant Esteve. Avui diumenge es viurà el tercer dia de Festa Major amb la cursa d'obstacles Despertaferro, l'espectacle de titelles amb el grup Txo Titelles i els concerts amb l'Orquestra Selvatana són tres de les activitats que es poden trobar avui a Sant Esteve de Palautordera. Ahir dissabte el protagonisme va ser per la construcció de castells amb sorra de colors i la cercavila de gegants amb les colles de Santa Maria de Palautordera, santa Sussana i Sant pere de Vilamajor a més dels geganters, grallers i xanquers de Sant Esteve de Palautordera.

La Festa Major, que s'allargarà fins demà dilluns 5 d'agost, es va encetar divendres amb el pregó davant l'Ajuntament amb l'Escola de Música de Sant Esteve de Palautordera.

Pregó de la Festa Major Foto: Jordi Purtí