La Biblioteca l'Escorxador de Sant Celoni amb el Banc d'Aliments

En el conjunt de les biblioteques i bibliobusos de la Xarxa de la Diputació de Barcelona han materialitzat 4.643 quilos de menjar dintre de la campanya "La fam no fa vacances"

Redacció
31 de juliol del 2013
Biblioteca l'Escorxador de Sant Celoni
Biblioteca l'Escorxador de Sant Celoni | Jordi Purtí
Biblioteca l'Escorxador de Sant Celoni Foto: Jordi Purtí

La biblioteca de Sant Celoni, juntament amb totes les biblioteques i bibliobusos de la Xarxa de la Diputació de Barcelona, ha col·laborat en la recollida d'aliments dins la campanya "La Fam no fa vacances".

Les biblioteques i bibliobusos estem subscrits al diari la Vanguardia, el qual fa uns dies va iniciar una promoció conjunta amb els supermercats Condis per recaptar carros d'aliments. Assumint el compromís de recollir els cupons corresponents, la Diputació de Barcelona ha pogut entregar al diari les 219 butlletes que s'han materialitzat en 4.643 quilos de menjar, que ahir van ser entregats al banc d'aliments.

La Diputació ha assumit els costos de gestió, en total 1.500 euros, i el supermercat va fer arribar directament els comestibles a la seva destinació. Des de la biblioteca de Sant Celoni estan molt satisfets d'haver-hi col·laborat.  Fa uns setmanes també van realitzar una campanya de recollida de llet a canvi de revistes velles, gràcies a la qual van recollir més de 120 litres de llet per al banc d'aliments de Sant Celoni.
Arxivat a