Santa Maria de Palautordera senyalitza les fonts del poble

El regidor de Turisme, Ramon Arabia, diu que s'ha fet un pas més per endreçar el patrimoni natural de Palau i alhora es dóna a conèixer algunes fonts que per molts són desconegudes.

La font del Quatre Hereus
La font del Quatre Hereus | DBM
Redacció
30 de juliol del 2013
La font del Parc dels Quatre Hereus Foto: DBM

L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, mitjançant l'Àrea de Turisme, ja ha senyalitzat les fonts del municipi. En aquest sentit, s'ha seguit la mateixa tipologia que ja s'ha fet servir amb el marcatge dels itineraris i altres elements arquitectònics i culturals del poble i que s'integra amb la que s'utilitza al Parc Natural del Montseny. És a dir, amb un fons verdós turquesa on hi ha inscrit el nom de la font de color blanc i una franja superior taronja on shi ha els logotips de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, la Diputació de Barcelona i el de Palau! Camí del Montseny.

El regidor de Turisme, Ramon Arabia, ha explicat que des de l'Àrea s'ha fet un pas més per endreçar el patrimoni natural de Palau i alhora servirà per donar a conèixer algunes fonts del poble que per molts són desconegudes.

Aquesta acció es complementa amb el llibret "Fonts" coordinat per Enric Pujol i editat pel propi Ajuntament de Santa Maria de Palautordera en el qual s'explica i es situa disset de les fonts que hi ha a Palau.