Arbúcies reuneix més de 500 persones en una cadena per la independència

La cadena humana va ser una primera prova de cara a la gran cadena que està preparant l’ANC

Redacció
28 de juliol del 2013
Participants a la p`rova de la cadena humana d'Arbúcies
Participants a la p`rova de la cadena humana d'Arbúcies | Fina Colomer
Participants a la p`rova de la cadena humana d'Arbúcies Foto: Fina Colomer

Més de 500 persones varen formar una cadena humana que anava des de la Plaça de l’Ajuntament fins a la rotonda de Can Reus passant per tot el carrer Camprodon, la via principal del poble, per demostrar el suport d’Arbúcies a la via cap a la Independència de Catalunya. L’acte va ser organitzat per AxI (Arbúcies per la Independència), la secció local de l’ANC, i es va portar a terme a dos quarts de set de la tarda.

La cadena humana va ser una primera prova de cara a la gran cadena que està preparant l’ANC que anirà des de la frontera amb França fins al Delta de l’Ebre, travessant tot Catalunya, el proper dia 11 de setembre, la Diada de Catalunya. “Des de cada poble s’està treballant molt per aconseguir que tothom se senti involucrat en aquest acte”, va dir Carme Torelló,  membre de AxI. “Avui hem fet aquesta prova a Arbúcies i estem molt contents de com han anat les coses. I de cara a l’11 de setembre ja tenim plens sis autocars i encara hi ha molta més gent interessada”.

El més destacable de la cadena humana d’Arbúcies ha estat la diversitat de la gent que omplia els carrers del poble. “Aquesta característica la trobem també en les persones que s’inscriuen per la cadena de l’11 de setembre. I demostra que la participació serà molt transversal. Hi ha persones de tota mena que estem treballant i volem col·laborar per aconseguir la Independència de Catalunya”, afegeix Jordi Pujades, coordinador d’AxI.
Arxivat a