Aprovat inicialment el projecte de rehabilitació de \"La Fàbrica\"

El ple de Sant Pere de Vilamajor l'ha aprovat per unanimitat i el financia el 100% la Diputació de BArcelona

Redacció
26 de juliol del 2013
Plànols de la remodelació del local municipal La Fàbrica.
Plànols de la remodelació del local municipal La Fàbrica. | Aj. Sant Pere de Vilamajor
Plànols de la remodelació del local municipal La Fàbrica. Foto: Aj. Sant Pere de Vilamajor

El Ple Municipal reunit el 25 de juliol de 2013 en sessió ordinària va aprovar inicialment per unanimitat, tal com s'explica al web municipa l, el projecte de rehabilitació del local municipal "La Fàbrica". A partir d'ara comença el període d'exposició pública. Un cop aprovat definitivament el projecte es podrà licitar les obres i començar-les aquest mateix any 2013.

Les actuacions previstes al projecte són reforçar amb noves encavallades d'acer l'estructura afectada amb formigó aluminós i adequar tot l'edifici a la normativa actual. Aquesta adequació suposarà, també, la millora de la instal·lació elèctrica i l'establiment de mesures de protecció conta incendis. També, per tal de complir amb la normativa, es faran obres per ampliar els lavabos i millorar l'accessibilitat de minusvàlids als camerinos i a l'escenari. El projecte està a exposició pública per a poder ser consultat per tothom qui ho desitgi a les Oficines de l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor.

Una obra finançada al 100% per una subvenció de la Diputació de Barcelona Les entrevistes, peticions, reunions, redaccions de projectes que s'han realitzat des del Govern Municipal durant els darrers mesos han donat fruit amb la concessió per part de la Diputació de Barcelona d'una subvenció d'uns 182.000 euros per finançar el 100% lala remodelació.