Els empresaris turístics del Montseny presenten la 14a Mostra de Cuina de Sant Esteve

Tindrà lloc el 2 d'agost i hi participaran cinc restaurants, tres pastisseries i un celler

Redacció
17 de juliol del 2013
Cuiners, pastisserts i vinaters de la 14a Mostra de Cuina de Sant Esteve
Cuiners, pastisserts i vinaters de la 14a Mostra de Cuina de Sant Esteve | Jordi Purtí
Cuiners, pastisserts i vinaters de la 14a Mostra de Cuina de Sant Esteve Foto: Jordi Purtí

L'Associació d'Empresaris turístics del Montseny ja ho té tot a punt per celebrar, el pròxim 2 d'agost, la 14a Mostra de Cuina de Sant Esteve de Palautordera que comptarà amb la participació de cinc restaurants de la zona (Els Avets, Can Pere Punyetes, Can Marc, Sant Bernat - Sant Marçal i Fonda del Montseny), tres pastisseries (Vallflorida Xocolaters, Vila i Fornés) i el celler Serrat de Montsoriu que oferiran en conjunt cinc primers plats, cinc segons plats i tres postres i vi i cava.

La presentació d'aquesta 14a edició ha tingut lloc aquest dimarts a la tarda a Sant Esteve de Palautordera on cuiners i restaurants han ofert un tast dels plats que presentaran a qui participi de la mostra i que es podrà escollir entre amanides, carns, peixos i postres variats i ben elaborats.

La Mostra d'enguany segueix el format els darrers anys però, en futures edicions no es descarta que hi hagi canvis que, com indica l'alcalde de Sant Esteve de Palautordera, Salvador Cañellas, "haurà de decidir la pròpia associació". Cañellas recalca que l'Ajuntament està molt satisfet amb la proposta que en el seu dia van fer els empresaris turístics i ara ja s'ha convertit en un dels actes més representatius de la Festa Major d'estiu "tots els anys ha estat un èxit, amb pujades i baixades però amb un gran nivell". L'Associació d'Empresaris Turístics preparà plats per 400 persones.