Jaume Farré, un palauenc de 100 anys molt ben portats

L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera li ha fet aquest migdia una recepció oficial a la sala de plens

Redacció
16 de juliol del 2013
Jaume Farré en el moment de rebre la medalla de la Generalitat
Jaume Farré en el moment de rebre la medalla de la Generalitat | Jordi Purtí
Jaume Farré en el moment de rebre la medalla de la Generalitat Foto: Jordi Purtí

El veí de Santa Maria de Palautordera, Jaume Farré i Antonio, celebra avui el seu centenari. Aquest migdia ha tingut una recepció oficial a la sala de plens de l'Ajuntament de Palau acompanyat de la seva dona Camila Villanueva Salarich, les seves dues filles, els cinc néts i els vuit besnéts. Ha arribat als 100 anys en plena forma i un bon estat de salut. Nascut a Barcelona el 16 de juliol de 1913 va arribar a Palau ara fa 40 anys ja que la família volia viure fora de Barcelona i a prop del Montseny. En la seva vida ha fet diverses feines fins que després de la guerra es va establir pel seu compte fent marcs artesanals de fusta.

Jaume Farré també ha rebut la felicitació de l'alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena, en nom de tota la corporació qui, acompanyat per la regidora Isabel Membrives i el regidor, Sergi Zamora, ha destacat la vitalitat del veí centenari i li han lliurat un ram de flors i el pin de l'Ajuntament.

També hi havia Agustí Vilà, responsable de l'Oficina de la Gent Gran Activa, que l'hi ha fet entrega de la medalla de la Generalitat lliurada pel Departament de Benestar i Família. És una medalla d'argent gravada amb el nom i l'any de naixement que commemora el seu centenari i, alhora, és un reconeixement pels valors i l'experiència que aquestes persones acumulen i transmeten al llarg de cent anys.