Incendi a Alfou

Segons que assegura el PUSA els bombers voluntaris de Sant Antoni de Vilamajor no s'hi van poder desplaçar per falta de dotació suficient

Redacció
11 de juliol del 2013
Estat en que va quedar la parcel·la després de l'incendi.
Estat en que va quedar la parcel·la després de l'incendi. | PUSA
Estat en que va quedar la parcel·la després de l'incendi. Foto: PUSA

Dimarts d'aquesta setmana, al voltant de 2/4 de 6 de la tarda un incendi va cremar gran part de la parcel·la de l'Avinguda Vilamajor 26, segons que s'informa en el blog de PUSA. La intervenció dels propis veïns va impedir que el foc s'estengués. Un veí va trucar al 112 i es va activar el protocol d'emergències amb els mossos d'esquadra policia local, ambulància i els bombers de Sant Celoni que, segons que assegura PUSA "van arribar 30 minuts tard perquè venien de Sant Celoni, ja que el cos de bombers voluntaris de Sant Antoni no van poder desplaçar-se a Alfou per manca de dotació suficient".

Des del partit s'explica que es va contactar amb els veïns, el cos de bombers i la policia local per tal d'esbrinar el que va succeir. En aquest sentit, consideren que es fa urgent una ordenança que reguli l’estat de les parcel·les abandonades "ja que si l'incendi s'arriba a produir a una d’aquestes parcel·les plenes de matolls i arbres, ara estaríem parlant de danys molt quantiosos i d'efectes imprevisibles". Des del Partit de les Urbanitzacions de Sant Antoni diuen que també caldria que el cos de bombers tingués una major dotació econòmica per fer la feina de voluntari més atractiva. "Queda clar que amb 24 efectius, resulta complicat cobrir tots els torns, tenint en compte que com a mínim han de ser-hi tres voluntaris per guàrdia", es conclou des del PUSA.