La programació de Dijous a la Fresca de Sant Celoni ja és en marxa

L’Ajuntament programa espectacles de música, circ i cinema a la plaça de la Biblioteca, als jardins de la Rectoria Vella o a la plaça Rafael Ferrer de Sant Ponç

Redacció
10 de juliol del 2013
La Jazzband de sant Celoni va inaugurar la programació de Dijous a la Fresca
La Jazzband de sant Celoni va inaugurar la programació de Dijous a la Fresca | Jordi Purtí
La Jazzband de sant Celoni va inaugurar la programació de Dijous a la Fresca Foto: Jordi Purtí

Com cada any, l’Ajuntament de Sant Celoni presenta la programació estable de carrer, els Dijous a la Fresca. Música, circ, cinema i bones estones a l’aire lliure per gaudir de les nits d’estiu.  Aquest any els dijous de juliol i agost, com sempre, a les 10 de la nit, a la plaça de la Biblioteca, als jardins de la Rectoria Vella o a la plaça Rafael Ferrer de Sant Ponç, es podrà gaudir d’un bon grapat d'espectacles.
 
La programació d'enguany es va posar en marxa el dijous, 4 de juliol, amb música de cinema de la mà de la Jazzband, els cors i el grup de percussió del Centre Municipal d’Expressió i Rebrot Teatre que va anar en cercavila fins al Celler de Sant Celoni. Dijous, 11 de juliol, ens visitarà el Gran Dimitri, amb el seu particular homenatge a la idiotesa infinita, clown a la plaça de la Biblioteca. El tercer dijous de juliol, vinguts de Jerez de la Frontera, arriba Acitunita i la seva banda de músics, que vénen a presentar-nos el seu darrer treball “Virgen no!! Refiná”, 11 receptes per al desamor en forma de cançons. A la plaça de Sant Ponç ens hi acostarem per gaudir de les dues sessions de cinema a la fresca, la de dijous 25 de juliol, amb un clàssic com “West Side Story”, i la de dijous 22 d’agost, amb una de les produccions d’animació més boniques de l’any passat “Brave (Indomable)”.
 
Hi haurà més música el primer dijous d’agost, aquesta vegada amb el multiinstrumentista de casa, Mau Boada, que presentarà “Esperit!”, música que neix lliure i flueix lliure, esdevenint concerts imprevisibles, que transiten per camins inesperats tot portant el públic al límit de la hipnosi. Circ Pànic porta “L’home que perdia els botons”, un espectacle de carrer amb tècnica de circ que innova en la utilització del màstil, serà dijous 8 d’agost.
 
Ila programació es tancarà amb un repertori de temes clàssics de gospel, espirituals tradicionals de la música negra i temes contemporanis d’artistes com Bob Marley de la mà de la Coral de Gospel i Música Moderna de Sant Celoni.
Arxivat a