La desaparició del BM Atlético de Madrid obliga a trobar equip als palauencs Davis i Cañellas

En un comunicat s'ha anunciat la impossibilitat de seguir a la lliga ASOBAL per les dificultats econòmiques, la falta de patrocinadors i l'absència de suport de les institucions públiques

BaixMontseny.info
09 de juliol del 2013
David Davis i Joan Cañellas
David Davis i Joan Cañellas | Atlètico de Madrid
La desaparició del BM Atlético de Madrid anunciada oficialment aquest migdia afecta de manera directa a dos jugadors palauencs que formaven part de l'equip matalasser, David Davis i Joan Cañellas. En un comunicat oficial d'aquest dimarts s'ha informat de la decisió de no continuar amb la seva activitat esportiva "degut a les dificultats econòmiques per les quals està atravessant el club". 

En el comunicat, també es fa referència a la falta de patrocinadors i al suport logístic de les institucions públiques, juntament a la impossibilitat que els alts directius del club puguin seguir fent aportacions econòmiques a fons perdut com venien fent per facilitar la supervivència del club, diu un escrit signat per Domingo Díaz de Mera, president del CB Neptuno, com s'anomena en realitat el club ja que l'Atlètico de Madrid és un espònsor i no pas el propietari de l'entitat.

Cañellas a l'Hamburg el 2014

Els dos jugadors palauencs, a partir d'ara s'hauran de buscar equip. Per una banda Joan Cañellas ja ho té fet amb l'actual campió d'Europa l'HSV Hamburg però a partir de la temporada 2014-2015, per tant haurà de buscar una solució per aquesta temporada. Cañellas ha maniferstat que avui és un dia trist "per l'handbol, els matalassers i l'esport en general". El pivot palauenc també assegura que està sorprès per tot el que ha passat però s'ha mostrat agraït per les mostres d'afecte que ha rebut. En un tuit d'aquesta mateixa tarda escriu que està orgullós d'haver compartit equip i sentiments amb companys i afición tant del "Atleti" com de Ciudad Real.

Per altra banda, David Davis , campió del món amb la selecció estatal l'any 2005 i un palmarès de títols llargíssim, té 37 anys i va arribar l'any 2005 a Ciudad Real i el 2011 a l'Atlético de Madrid, després de passar per diversos equips com CH Palautordera, BM Granollers, Naranco Oviedo, Teucro Caja Pontevedra, BM Altea i BM Valladolid.

David Davis i Joan Cañellas Foto: Atlètico de Madrid