El Rebrot 2013 arrenca amb força

La Rectoria Vella, la plaça de la Vila i Can Sans són algun dels llocs on s'hi celebrarà el Rebrot d'enguany.

Redacció
05 de juliol del 2013
El Rebrot'13 ja és en marxa
El Rebrot'13 ja és en marxa | Rebrot
El Rebrot'13 ja és en marxa Foto: Rebrot

El Rebrot 2013 ha començat amb ànims i molta força. La primera trobada de l'aplec s'ha celebrat a la Rectoria Vella de Sant Celoni. Les companyes d'Arran Baix Montseny han donat el tret de sortida de l'aplec en un acte en què també s'hi ha dut a terme un sopar popular i un concert a càrrec dels grups locals del Baix Montseny. Durant tot aquest dijous Sant Celoni s'ha omplert de joves d'arreu dels Països Catalans que han donat la seva empemta definitiva per convertir la capital del Baix Montseny en el què serà l'epicentre de la lluita juvenil independentista els propers quatre dies.

La Rectoria Vella, la plaça de la Vila i Can Sans són algun dels llocs on s'hi celebrarà el Rebrot d'enguany. Les tasques que s'han portat a terme han estat moltes i molt diverses: pancartes, exposicions, la repartició de programes i l'adequació i decoració dels espectacles, entre d'altres. Una feinada que no és possible sense la implicació militant de cadascuna de les joves que conformen Arran.
 

Una benvinguda amb protagonisme local

Així doncs, tocades les 22 hores, la Rectoria Vella s'ha omplert per donar el punt i principi de l'aplec. L'assemblea del Baix Montseny ha donat la benvinguda i ha convidat a totes les participants a gaudir d'una nit d'estiu en ple Montseny.

Les assistents han pogut gaudir d'un sopar de pa amb tomàquet amb botifarra i del concert amb els grups locals del Baix Montseny. L'agrupació de sobretaula Nini ha donat el toc de reggae i d'ska de la nit, seguits de Zenit, un grup d'estil punk que fa versions de Berri Txarrak, entre d'altres. El concert té previst durar fins a mitjanit amb les actuacions de Raska, de base ska amb barreja latin i electrònica, a més del Punxa Discos Yesman de Cardedeu
Arxivat a