Sant Celoni triplica els diners a ajuts per activitats d'estiu

Més de 800 nens i nenes del municipi participen als casals d’estiu

Redacció
02 de juliol del 2013
Casals d'estiu a Sant Celoni
Casals d'estiu a Sant Celoni | Evasió
Casals d'estiu a Sant Celoni Foto: Evasió

L’Ajuntament de Sant Celoni ha triplicat els diners destinats a ajuts per activitats d’estiu que enguany suposen un import de 10.494,23 €. D’aquesta manera, s’aconsegueix acollir un 40 % més d’infants becats a les activitats d’estiu.
 
L’Ajuntament ha treballat conjuntament amb les comissions socials de les escoles del municipi perquè cap infant en situació social desafavorida es quedi sense participar als casals d’estiu per dificultats econòmiques. Aquest treball conjunt ha permès de 67 infants puguin gaudir d’una beca per participar als casals amb l’objectiu de garantir la igualtat d’oportunitats i la cohesió social.

Prop de 800 nens i nenes d’edats compreses entre 3 i 17 anys, un 15 % més que l’estiu passat, s’han inscrit als casals d’estiu de Sant Celoni, organitzats per escoles, entitats esportives i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Celoni. Aquests casals acollen participants des de la darrera setmana de juny fins a la primera setmana de setembre.

Escoles, entitats esportives i Ajuntament han treballat conjuntament per oferir una oferta d’activitats àmplia, diversa i atractiva per infants i joves; tenint en compte el lleure, la formació i l’esport. Aquest projecte compartit, a més a més, de reforçar i consolidar la comunitat educativa del municipi, pretén donar resposta a les necessitats de les famílies en el període estiuenc, sense oblidar els interessos i motivacions d’infants i joves.

Les entitats que han organitzat i han col·laborat amb l’Ajuntament de Sant Celoni, a través de la comissió d’activitats d’estiu 2013, són les següents: Afadis, AMPA Escola Josep Pallerola i Roca, AMPA Escola Montnegre, AMPA Escola Soler de Vilardell, AMPA Institut Escola La Tordera, Associació de ceràmica Jorca, Club Bàsquet Sant Celoni, Club Esportiu Sant Celoni, Penya Barcelonista Sant Celoni, Club Tennis Sant Celoni, Col·legi Cor de Maria, Col·legi La Salle, Escola L’Avet Roig i Centre Municipal d’Esports Sot de les Granotes.
Arxivat a