Vuit colles geganteres participen avui a la XXIV Trobada de Gegants de Sant Pere de Vilamajor

L'activitat forma part dels actes de la festa Major d'enguany

Redacció
29 de juny del 2013
Gegants de Sant pere de Vilamajor
Gegants de Sant pere de Vilamajor | Aj. Sant Pere de Vilamajor
Gegants de Sant pere de Vilamajor Foto: Aj. Sant Pere de Vilamajor

Avui dissabte, dins dels actes de la Festa Major , els carrers de Sant Pere de Vilamajor es tornaran a omplir de gegants i capgrossos que ballaran al ritme de les gralles i tabals en la XXIV Trobada de Gegants de Sant Pere de Vilamajor. A les set de la tarda ,  als camps de la Rectoria (prop de la riera) es trobaran les parelles de gegants i es plantaran perquè grans i petits els puguin veure d'aprop i comprovar què s'amaga sota les faldilles.

Tot seguit, cap a les 8, els gegants s'alçaran i dansaran en cercavila al so de la música de gralles i tabals amb el següent recorregut: Camps de la Rectoria, avinguda de Sant Nonet, carrer comtes de Barcelona, carrer del Montseny, carrer Nou, carrer Ginebró, carrer de Can Parera del Pla, plaça Montseny, altre cop pel carrer Comtes de Barcelona i avinguda de Sant Nonet, pujada i carrer de l'Església, carrer de Brugueres i es tornarà al lloc d'inici per fer una ball de lluïment.

A més dels gegants de Sant Pere de Vilamajor també assitiran les colles geganteres de l'Escala, Moià, Hostalets de Balenyà, Cardedeu, Llinars del Vallès, Sant Esteve de Palautordera, Sant Celoni i Sant Antoni de Vilamajor.