Teresa Sagrera pregonera de la Festa Major de Sant Pere de Vilamajor

Tindrà lloc aquest divendres 28 de juny a la plaça del Montseny

Teresa Sagrera
Teresa Sagrera | DBM
Redacció
26 de juny del 2013

La vilamajorenca Teresa Sagrera Bassa, membre del Centre d'Estudis de Sant Pere de Vilamajor i mestra de l'escola Torre Roja, serà la pregonera de la Festa Major d'enguany. El pregó de la festa es farà el divendres 28 de juny a les 18:30h a la plaça del Montseny.

I el seu llibre "Confidències d'una reina", recentment guardonat amb el finalista del premi Néstor Luján de novel·la històrica, serà un dels protagonistes de la festa major. Just després del pregó, des de la plaça de l'església, la Mongia de Vilamajor ha organitzat una visita guiada pels racons del llibre, que narra les estades i aventures de la jove reina a Vilamajor. La visita guiada sortirà de la plaça de l'església a les 19:30h, serà guiada per l'Higini Herrero amb la presència de la pregonera i autora Teresa Sagrera.

I el dia de Sant Pere, el dissabte 29 de juny a les 11h al peu del campanar es farà la presentació del llibre a càrrec de la historiadora Maria Carme Roca i de l'autora. Després de la presentació, l'autora signarà exemplars als lectors que ho vulguin.

Premi Néstor Luján de novel·la històrica