Arbúcies es prepara per rebre el PopArb'13

Per divendres i dissabte d'aquesta setmana s'han programat 25 concerts a quatre escenaris diferents

Jordi Purtí
25 de juny del 2013
Bremen actuarà dissabte al PopArb'13
Bremen actuarà dissabte al PopArb'13 | Josep Valiente
Bremen actuarà dissabte al PopArb'13 Foto: Josep Valiente

El PopArb'13 , festival de música pop independent feta a Catalunya, és a punt d'arrancar. L'edició d'enguany, que es posarà en marxa aquest divendres amb Pau Vallvé a les 9 del vespre a Can Torres, torna a apostar per projectes artístics amb ambició creativa, interacció i connectivitat entre artistes, potenciant la proximitat amb el públic. En total s'han programat 25 concerts a quatre escenaris diferents.

Aquest any 2013 serà un PopArb molt marcat per la fotografia, no només pel treball de Tanit Plana, que ha explorat el Montseny i la seva gent per a crear la imatge del festival, sinó també perquè el Museu Etnològic del Montseny, La Gabella acollirà l’exposició JALEO, de la fotògrafa Noemí Elias. Un treball de retrat i diàleg amb tota una generació de músics, en gran part presents en aquesta i anteriors edicions del popArb.

També hi haurà un moment pel cinema, ja que, el mateix dissabte 29 es passarà al programa Sala 33 del canal 33 la comèdia romàntica Et dec una nit de divendres, dirigida per Dimas Rodríguez i coproduïda per TVC, que té com a principal escenari el popArb.

Els concerts de divendres tindran continuïtat a Can Cassó a partir de les 10 del vespre amb Univers, 4t 1ª, El Petit de Cal Eril, Salvaje Montoya, Standstill, Za!, The Suicide of Western Culture. Aquesta primera jornada es tancarà a Barrock amb Dj Robert e Palma.

Joan Colomo tancarà el festival

Per dissabte 29 de juny, abans de migdia a les Piscines ja sonarà la música amb Els nens Eutròfics / Dj Txarly Brown i a Prat Rodó hi haurà concerts des de la 1 del migdia fins a tres quarts de set amb Bruno Sokolwicz Dj, Súper Gegant,  Miquel Serra i Ocellot i a Can Torres Senior i El Cor Brutal.

L'edició del PopArb'13 es tancarà a Can Cassó amb una tongada de deu concerts des de 3/4 de 9 del vespre fins ben entrada la matinada amb un cartell de luxe amb Bremen, Santa Rita, Maria Rodés/MartíSales/Ramon Rodríguez, La Habitación Roja, Oliva trencada, Inspira, Espaldamaceta, La iaia, Delafé y Las Flores Azules i el celoní Joan Colomo reinventa la radiofórmula per tancar un nou PopArb'13 que una vegada més s'espera multitudinari amb només 2.000 entrades a la venda cadascun dels dos dies, un festival a mida, una forma diferent de viure la música.

Gent d'Arbúcies, gent d'astúcies!

L'organització del PopArb avisa que no té cap lloc d'acampada però a la seva web es poden trobar tot el llistat d'hotels, pensions, campings i cases rurals a arbúcies i al pobles del voltant en un radi de 30 quilòmetres per poder passar la nit.

També fan una crida als arbuciencs que tinguin alguna habitació lliure i que estiguin interessats en compartir el cap de setmana amb el públic del popArb amb l'eslògan Gent d’Arbúcies, gent d’astúcies! perquè ningú es quedi sense anar al PopArb per culpa de l'allotjament. Aquí les habitacions disponibles.