ARRAN porta a Sant Celoni Teresa Forcades i David Fernàndez pel Rebrot13

Els joves independentistes dels Països Catalans han presentat avui el cartell musical, polític i social. Obrint Pas, Kop, At Versaris, Eixut i La Carrau protagonitzaran el concert del dissabte.

Redacció
19 de juny del 2013
Joves d'Arran avui aquest migdia a Sant Celoni
Joves d'Arran avui aquest migdia a Sant Celoni | Jordi Purtí
Joves d'Arran aquest migdia a Sant Celoni Foto: Jordi Purtí

L'Organització de jovent independentista i revolucionari dels Països Catalans , ARRAN, ha presentat aquest migdia a Sant Celoni el cartell definitu de la dotzena edició del Rebrot que tindrà lloc, per primera vegada, a la capital del Baix Montseny els dies 4, 5, 6 i 7 de juliol. Els organitzadors han decidit canviar l'emplaçament de l'aplec perquè han considerat que Sant Celoni és un municipi privilegiat a la llera de la Tordera i als peus del Montseny, a més d'estar ben comunicat, a prop de la natura i amb una àmplia i llarga tradició associativa i l'arrelament de l'esquerra independentista.

El cartell musical començarà el dijous 4 de juliol a la nit amb l'actuació de tres grups a la Rectoria Vella; Nini, Zenit i Raska. El cartell el completen el divendres 5 de juliol les quatre bandes finalistes del concurs de joves dels Països Catalans Esclat que actuaran al camp de futbol de Can Sans per decidir el guanyador d'aquest any 2013 (Xarxa, Actitud, Retret i Odi Proletari). la nit del divendres la completeran Ebri Knigth, El Veïnat, Orxata i Arrap. La tercera nit musical serà el dissabte 6 de juliol amb un cartell de luxe Obrint Pas , Kop, At Versaris, Eixut i La Carrau.

Teresa Forcades i David Fernàndez al Rebrot

El Rebrot, però, tal com expliquen des d'ARRAN és molt més que un festival musical. Durant els quatre dies que dura l’aplec també s’hi oferiran xerrades, tallers, exposicions, actes polítics, taules rodones i tota mena d’actes en diferents espais del municipi. En aquest sentit la xerrada de divendres a l'Ateneu s'espera especialment concorreguda amb la presència de la monja Teresa Forcades , impulsora juntament amb Arcadi Oliveras del Procés Constituent i el del diputat al parlament de Catalunya per la CUP , David Fernández. Amb ells dos Isabel Vallet, Josep Gargante, Maria Corrales i Rosa Canyadell. Un cartell que consolida una mica més aquest aplec de joves independentistes com un espai de trobada on la lluita i l’intercanvi d’idees i experiències hi té un paper protagonista.

Abonaments

Hi haurà dos tipus d’abonament, un d’acampada més entrada als dos dies de concerts, en el que també hi entra esmorzar, dret a dutxa i una samarreta de regal, al preu de 25 euros. I un segon abonament de només entrada als concerts que valdrà 20 euros. També es posaran a disposició de la gent de Sant Celoni 100 entrades de només entrada als concerts dels dos dies, al preu especial de 10 euros que es podran adquirir a La Clau.

L’organització Arran amb l’acompanyament de l’Ajuntament, ha treballat aquestes darreres setmanes en la tramitació de la documentació necessària per donar compliment a la normativa vigent (pla d’autoprotecció de la zona de concerts i acampada, memòria de concerts tramesa a la Generalitat, pla de mobilitat i senyalització). Així mateix, el passat 6 de juny es va constituir una comissió de seguiment d’aspectes de prevenció i seguretat en la qual forma part representants municipals, l’organització, Creu Roja, Mossos d’esquadra, seguretat privada, entre d’altres.