Joan Vilana guanya la primera Trailgorguina

La prova de 18 quilòmetres per corriols i pistes forestals de vallgorguina va tenir 280 inscrits

16 d'abril del 2012
Alguns dels participants a la primera ediciió de la Trailgorguina
Alguns dels participants a la primera ediciió de la Trailgorguina | Jordi Purtí
Alguns dels participants a la primera edició de la Trailgorguina Foto: Jordi Purtí

Joan Vilana, amb un temps d'1h28'37" ha estat el guanyador de la primera edició Trailgorguina que es va disputar ahir diumenge a Vallgorguina i que va va aplegar dos-cents vuitanta corredors. El podi el van completar Didier Verchere amb 1h 33' 03" i Marc Gispert amb 1h 33' 33". En categoria femenina Mireia Martí va ser més ràpida amb 1h58'14", seguida de Núria Camps 2h05'15" i Sara Ribera 2h05'19".

La Trailgorguina, organitzada per Natura i Esports, va recòrrer per pistes i corriols dels paratges dels voltants de Vallgorguina, al llarg de 18 quilòmetres i en un circuit força trenca cames amb desnivells acumulats d'aproximadament 800 metres.