L'Ajuntament de Palau edita una guia de les fonts del poble

Les setze fonts que hi apareixen inclouen una fotografia, un mapa de situació, una explicació de la font i es completa la fitxa com arribar-hi.

Redacció
14 de juny del 2013
La Font dels Enamorats s'ha reformat recentment
La Font dels Enamorats s'ha reformat recentment | Jordi Purtí
Fonts, és el títol de la nova guia de butxaca que ha editat l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera amb la finalitat de donar a conèixer i estimar les fonts que hi ha al municipi. Escrit i coordinat per Enric Pujol, inclou un total de setze fonts tot i que no es recullen totes les que hi ha a Palau ja que "moltes d'elles  estan en terrenys particulars i els seus propietaris han declinat aparèixer en aquesta guia", s'explica a la presentació del llibret. Cada font apareix amb una fotografia, un mapa de situació, una explicació de la font i es completa la fitxa com arribar-hi.

Aquest és el tercer llibret de la col·lecció de butxaca que edita l'ajuntament de Santa Maria de Palautordera a través de l'Àrea de Promoció Econòmica i Turisme. El primer va ser Elements històrics i artístics que fa un repàs al patrimoni local i el segon Passeig pels arbres de Palautordera, editat l'octubre de 2011 que fa una mostra de la varietat boscosa del municipi.


La Font dels Enamorats s'ha reformat recentment Foto: Jordi Purtí