El guitarrista Josep Henríquez molt aplaudit a Sant Antoni de Vilamajor

Hi ha actuat aquest cap de setmana en el Cicle de Música 2013

Redacció
10 de juny del 2013
Josep Henríquez al centre de la imatge amb els regidors del govern de Sant Antoni de Vilamajor
Josep Henríquez al centre de la imatge amb els regidors del govern de Sant Antoni de Vilamajor | Aj. SAV
Josep Henríquez al centre de la imatge amb els regidors del govern de Sant Antoni de Vilamajor Foto: Aj. SAV

El concert del guitarrista Josep Henríquez que aquest cap de setmana ha ofert a Sant Antoni de Vilamajor, emmarcat dintre del Cicle Musical 2013, ha aixecat molts aplaudiments del públic assistent a la Sala. Tal com reconeix l'organització, "ha estat un concert esplèndid d'aquest músic i pedagog que toca amb una guitarra dissenyada per ell mateix".

Ha interpretat, entre altres, dues composicions pròpies, Inquietus i Beijing escrita per a guitarra de 8 cordes que ha adaptat per interpretar-la amb una guitarra de sis. A més de cinc peces de la “Suite española” de Gaspar Sanz (arranjaments Narciso Yepes), variacions sobre un tema de Ferran Sor inspirat en “La flauta màgica” de Mozart, dos preludis de Villa-Lobos, quatre valsos veneçolans d’Antonio Lauro, “Granada” i “Astúries” d’Isaac Abéniz i una buleria “Fantasia española” de Valentín Bielsa”.  Una vegada acabat el concert, generosament ha correspost als aplaudiments dels assistents amb tres bisos, dos dels quals demanats pel públic: “Records de l’Alhambra”, de Francesc Tàrrega, i la sardana “Llevantina”.

Dissabte vinent, 15 de juny, continuarà el cicle musical a les 19 h., al Porxo de Can Sauleda, amb un concert de Jazz Band, Escola de música de Mollet, Centre d’Expressió de Sant Celoni i Escola Microsons de Sant Pere de Vilamajor.