Sant Celoni acollirà el Rebrot 2013

L'aplec de joves dels Països Catalans organitzat per Arran tindrà lloc els dies 4, 5, 6 i 7 de juliol

Redacció
28 de maig del 2013
Sant Celoni és el municipi escollit enguany per a la celebració del Rebrot, l’aplec de joves dels Països Catalans organitzat per Arran, l’organització juvenil de l’esquerra independentista. El Rebrot és un punt de trobada del jovent independentista d’arreu del país, "un espai de lluita i intercanvi d’idees i experiències per avançar juntes en la construcció del país lliure, socialista i feminista que volem". Tindrà lloc els dies 4, 5, 6 i 7 de juliol en aquest poble del Baix Montseny.

En aquesta edició s'ha previst una programació musical potent, amb molts dels millors grups de diferents gèneres de l’escena catalana i internacional, que s’aniran revelant les properes setmanes. Però el Rebrot no és un festival de música qualsevol, "és un espai de trobada, d'aprenentatge, de socialització, de debat, d'autoorganització juvenil, de resistència, de creació…" Com de costum, no hi faltaran actes de tota mena: xerrades, tallers, exposicions, debats, àpats populars, cercaviles, mostres de cultura popular. També s’hi celebrarà la ronda final de l’Esclat, el concurs de bandes joves dels Països Catalans.

Així mateix, el Rebrot no és un esdeveniment que es pugui separar de l’entorn que l’acull. S’organitza colze a colze amb les entitats de la vila i el centre del poble bullirà de vida i múltiples activitats que no deixaran ningú indiferent. Els grups musicals de la comarca i la reivindicació de preservar l’entorn natural del Montseny també tindran una presència destacada a l’Aplec.

La programació detallada del Rebrot serà anunciada aviat a través dels canals habituals de comunicació d’Arran així com del web www.rebrot.cat. Ebri Knight i El Veïnat són les primeres bandes confirmades per als concerts del proper estiu. El “folk-rock hooligan” del primers i l’ska-reggae dels segons compartiran escenari el divendres dia 5 de juliol amb les bandes finalistes de l’Esclat i altres grups encara per confirmar i que seran anunciats molt aviat.