Treballem plegats

Els alumnes de 4t d'ESO de l'Instutut Reguissol de Santa Maria de Palautordera apadrinen els de primària de les quatre escoles del poble

Redacció
25 de maig del 2013
Repartiment de diplomes en la cloenda del Treballem plegats
Repartiment de diplomes en la cloenda del Treballem plegats | escola matagalls
Repartiment de diplomes en la cloenda del Treballem plegats Foto: escola matagalls

El passat 23 de maig es va dur a terme la cloenda del projecte "Treballem plegats" d’aquest curs a l’Institut Reguissol, on els nois i noies van preparar una gran festa als nens i nenes de les escoles Fontmartina, Matagalls, La Tordera i Pont Trencat que hi van anar. Entre tots van gaudir dels jocs de la gimcana per trobar un "meteorit" que els nois i noies de l’insitut els havien preparat.

L’alcalde, Jordi Xena, va dirigir unes paraules de reconeixement i juntament amb la regidora, Marisol Garcia va fer entrega d’uns diplomes d’agraïment als alumnes de 4t d’ESO que hi havien participat. Els nois i noies de les escoles també van regalar als seus padrins un petit obsequi com a record.

Aquest curs hi ha més del 95% dels alumnes de 4t d’ESO (82 alumnes) participant en el projecte de les quatre escoles de primària, estan implicats els Consells Escolars, els Equips directius, els equips de tutors i especialistes de tots els centres de primària, així com també El Consell Escolar, l’Equip directiu, el departament de ciències socials i l’equip docent de l’institut de secundària. També es fa extensiu al Consell Escolar Municipal, i hi col·labora l’àrea d’ensenyament de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera.