Primavera, primera exposició de l'artista Laura Dou

L'artista de Sant Celoni, amb síndrome de Down i un 5% de visió en un ull, fa a Can Ramis un recull dels seus millors dibuixos

Redacció
18 de maig del 2013
>Laura Douu davant d'alguns seus dibuixos exposats a Can Ramis
>Laura Douu davant d'alguns seus dibuixos exposats a Can Ramis | Jordi Purtí
>Laura Douu davant d'alguns seus dibuixos exposats a Can Ramis Foto: Jordi Purtí

El flautista d'Hamelín, Sant Jordi i el Drac, el Barça, les estacions de l'any, el Nadal, els aniversaris, animals... són alguns dels temes que es poden veure en el recull de dibuixos fets amb rotuladors de colors que Laura Dou presenta en l'exposició Primavera i que es pot visitar a Can Ramis fins el dia 26 de maig. L'exposició, la primera que fa aquesta artista celonina, és la culminació d'un treball artístic d'aquesta celonina amb síndrome de Down i només un 5% de visió en un ull, cosa que li ha impedit expressar sentiment i emocions en cadascun dels seus dibuixos que hi ha penjats a la sala d'exposicions. Un aprenentatge contundent que la vida i la creació no té límits.

En aquest sentit el dibuixant de còmics celoní, Xavier Garcia Carrillo, Garci, diu que és una artista amb un talent increible que va conèixer els seus dibuixos abans que a ella i les seves limitacions "i ja em va seduir, no sé té alguna cosa que no se explicar". Garci assegura que Laura Dou ja passa a ser una de les artistes que marquen la seva vida.