Els joves de Palau ja coneixen les eines per treballar a l'estranger

Una trentena de persones han assistit a la xerrada organitzada per l'Àrea de Joventut i l'Oficina Jove del Vallès Oriental

Redacció
17 de maig del 2013
El regidor de Joventut de Santa Maria de Palautordera presentant l'acte
El regidor de Joventut de Santa Maria de Palautordera presentant l'acte | Àrea de Joventut
El regidor de Joventut de Santa Maria de Palautordera presentant l'acte Foto: Àrea de Joventut

Els joves del voltant de Santa Maria de Palautordera han tingut l'oportunitat aquesta setmana de conèixer més d'aprop el significat d'anar a treballar a l'estranger. Precisament amb aquest títol, l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palau ha organitzat aquest dimecres una xerrada conjuntament amb l'Oficina Jove del Vallès Oriental. Una xerrada molt reeixida que va comptar amb l'assistència d'una trentena de joves de Palau i rodalies, d'entre 16 i 32 anys, alguns d'ells acompanyats de la seva família.

La conferència va ser presentada pel regidor de joventut del Consistori palauenc, Sergi Zamora, que va destacar la importància que ha de suposar pels joves disposar de la màxima informació i formació a l'hora de decidir el seu futur. Per part de l'Oficina Jove es van donar totes les eines disponibles d'informació per orientar els joves en relació a sortides a l'estranger per fer Voluntariat Solidari, pràctiques, millora de l'idioma, estudiar o treballar. L'acte va acabar amb un debat entre tots els assistents.

Les properes activitats previstes des de l'Àrea de Joventut seran el proper 27 de juny a les 18h a La Quadra, on es parlarà del Servei de Voluntariat Europeu i una exposició a La Quadra també titulada "t'ho empasses tot?" sobre el consum d'alcohol, prevista del 20 al 31 de maig d'enguany.