Troben el cos sense vida de Sergi Subirà a Pineda de Mar

El veí de Sant Celoni havia desaparegut a la platja de Calella el dijous dis 2 de maig

Redacció
11 de maig del 2013
Sergi Subirà, número 127, localitzat sense vida avui a la platja de Pineda de Mar
Sergi Subirà, número 127, localitzat sense vida avui a la platja de Pineda de Mar | Jordi Purtí
Sergi Subirà, número 127, localitzat sense vida avui a la platja de Pineda de Mar Foto: Jordi Purtí

Nou dies després de la desaparició a la platja de Calella del veí de Sant Celoni, Sergi Subirà, de 44 anys, el matí d'aquest dissabte s'ha trobat el cos sense vida en unes roques del terme municipal de Pineda de Mar (Maresme) i ara ha estat traslladat al tanatori de Mataró, deprés que els forenses hagin certificat la seva mort. Cap a 2/4 d'11 d'aquest matí s'ha rebut l'avís de l'observació d'una persona surant al mar. Els Bombers de la Generalitat han mobilitzat una dotació terrestre i l'equip del Grup d'Acuacions Especials (GRAE) subaquàtic.

Pel que s'informa, el cos es trobava 100 metres endins de la costa de la platja del barri de Poblenou. Una patrulla dels Mossos d’Esquadra, que hi han enviat 6 dotacions, ha entrat a l’aigua i ha aconseguit treure el finat a la sorra. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha destinat al servei una ambulància preventiva. A Pineda de Mar (Maresme) també s'hi han traslladat equips d'assistència psicològica de la Creu Roja Sant Celoni per fer costat a la família. L'ajuntament de Pineda de Mar ha comunicat el fet a l'Ajuntament de Sant Celoni.

Després de realitzar les comprovacions pertinents, s’ha informat que es tracta del celoní desaparegut el passat 2 de maig a la platja de Calella, Sergi Subirà, que havia anat a Calella per entrenar-se per la V Half Challenger Barcelona que tindrà lloc entre Calella i el Baix Montseny el diumenge vinent 19 de maig.

Estupor a Sant Celoni
Durant tots aquests dies Sant Celoni ha viscut amb sorpresa i estupor el succés des del primer moment que es va conèixer la notícia ja que Sergi Subirà era una persona molt coneguda i físicament ben preparada. Des de feia anys que ja participava en maratons i mitges maratons i, precisament avui hauria d'haver acompanyat la Colla Gegantera de Sant Celoni en el recorregut que han fet a peu amb els gegants fins a Calella, on se celebra la Ciutat Gegantera.

Durant tots aquests dies tant per Sant Celoni com per les xarxes socials han corregut molts rumors, sobretot dimecres de la setmana passada quan es va localitzar el cos d'una noia a la platja de la Mar Bella de Barcelona i molts veïns van creure que es tractava de Sergi Subirà