El 48è Homenatge a la Vellesa de Breda aplega més de 300 persones

La Festa, com és habitual, va fer un reconeixement especial als avis de més edat, en aquest cas Josepa Terradas i Antoni Pujós

Redacció
10 de maig del 2013
Una imatge del dinar d'homenatge
Una imatge del dinar d'homenatge | Jordi Aparicio
Una imatge del dinar d'homenatge Foto: Jordi Aparicio

El diumenge 5 de maig es va celebrar el 48è Homenatge a la Vellesa de Breda, un acte de reconeixement a la gent gran del municipi que va aplegar més de 300 persones i que va ser organitzat per l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Breda. L'alcalde, Jordi Iglésias, va dedicar unes paraules de benvinguda a tots els assistents i va donar pas a l’espectacle musical “Amb la veu al cor” interpretat pel baríton Ulises Ordúñez i la soprano Íngrid Morral. L’acte va comptar amb la col·laboració del Pubillatge bredenc: la Berta, en Marc, la Susanna i en Joel i va acabar amb un lluït ball organitzat pel Casal de Breda.

Com ja és habitual, es va fer un reconeixement especial als avis de més edat de la festa, en aquest cas Josepa Terradas i Antoni Pujós, qui varen ser els encarregats de tallar el tradicional pastís. Tots els homenatjats varen ser obsequiats amb un record de la festa. La regidora de Gent Gran, Teresa Martorell, va agrair la feina que fa el Casal de Breda que durant tot l'any organitza moltes activitats per estrènyer els llaços entre el col·lectiu de la tercera edat del poble.