Salicru de Palau consolida la seva expansió a l'Europa Central

En els últims dos anys ha potenciat la penetració al mercat de la República Txeca passant i ja representa un 4% de les vendes que l'empresa fa a Europa

Redacció
08 de maig del 2013
Salicru es consolida a l'europa Central
Salicru es consolida a l'europa Central | Jordi Purtí
Salicru es consolida a l'europa Central Foto: Jordi Purtí

La República Txeca és un dels mercats importants per Salicru a Europa perquè es tracta d'un mercat molt competitiu i que representa una oportunitat per comprovar l'acceptació dels seus productes a Europa Central, a més de generar importants referències en projectes internacionals que inclouen productes de la companyia, i mostra un gran potencial de creixement de vendes en totes les famílies de solucions i productes Salicru.

En els últims dos anys, les vendes de Salicru a la República Txeca, sobre el total de vendes realitzades a Europa, ha passat de 0,8% a un 4%. Aquest increment es deu als nous productes introduïts per part de la companyia que cobreixen tota la gamma SAI, i al millorat servei d'atenció al client en l'àmbit internacional.

Salicru està present a Europa Central des de fa més de dues dècades, a través del seu representant txec O.K. Servis Plus, un dels clients tradicionals de Salicru, que ofereix una completa gamma de solucions per millorar la qualitat i la disponibilitat de l'energia elèctrica i l'estalvi energètic. Un dels últims projectes emblemàtics fruit de la col·laboració entre Salicru i O.K. Servis Plus és l'oleoducte de Druzhba, el més llarg d'Europa i un dels més grans del món, des de Rússia a Europa occidental, el Gran Hospital de Praga, IKEA, la Central elèctrica de Pocedary o els Jutjats de la República Txeca.