Ana Castillo nova secretària del comitè local del PP a Sant Antoni de Vilamajor

Ha estat escollida per unanimitat entre els afiliats al Partit Popular del municipi

per NacióBaixMontseny, 6 de maig de 2013 a les 15:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de maig de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els afiliats del Partit Popular de Sant Antoni de Vilamajor han escollit per unanimitat la jove Ana Castillo secretària del comitè local, obrint-se, d'aquesta manera, un nou període de canvi en el PP local amb gent jove i amb ganes de solucionar els problemes de Sant Antoni de Vilamajor. Castillo té 23 anys i fins avui ha estat la responsable de la plataforma de veïns Alfou i vocal de l'Associació de Veïns de Llinars del Vallès. Estudia turisme i fa de model en una agència de moda a Barcelona.

Entre les primeres accions que ha fet com a secretària del comitè local ha estat demanart a la Generalitat de Catalunya que doni suport i col·labori per destinar com a centre de salut l'antic local de l'entitat Alfou que ára és tancat. La intenció de Castillo seria cedir el local al CAP i passar visita dos cops per setmana. També demana

que les empreses privades que tenen contractes amb l'ajuntament, donin feina als veïns que estan en atur del municipi.

Ana castillo ha aprofitat el nomenament per denunciar que les urbanitzacions Les Pungoles i Alfou estan pràcticamente oblidades, l'enllumenat públic en molt mal estat, falten reductors de velocitat als carrers, i les voreres estan en mal estat. "Entenem que això és competència de l'Entitat de Conservació però amb 100.000 euros que l'ajuntament ha donat per al manteniment de la urbanizació Alfou ja es poden començar a fer algunes millores",assenyala la secretària del Partit Popular. També denuncia la brutícia que hi ha en el tram de riera que discorre en paral·lel al carrer Pensament.


Construcció de 100 habitatges socials
La dirigent popular reclama al consistori la construcció d'habitatges socials en règim de lloguer amb uns preus entre 190-200 euros per a famílies amb escassos recursos, mares solteres, joves estudiants, i la construcció de 100 habitatges socials.  proposta comunicada a la Generalitat. Tanmateix, recorda que durant els darrers sis mesos ha lliurat a l'ajuntament nombroses peticions veïnals de tot el municipi. Tot i així, assegura que estén la mà a CiU i a tots els partits representats a l'Ajuntament "Per treballar per fer un municipi millor i més habitable".


En relació al regidor Felipe Garrido, exregidor del PP que va abandonar el partit diu que per respecte als votants del Partit Popular de sant Antoni de Vilamajor, "hauria de dimitir i lliurar la seva acta de regidor al partit, però ell sabrà els motius pels quals no ho fa". La secretària local Ana Castillo també ha demanat una reunió amb la delegada del Govern per lliurar-li un dossier amb els problemes del municipi i les seves propostes per millorar el poble.

 

Participació