Els cossos operatius abandonen la recerca de Sergi Subirà

Durant tres dies s'ha buscat sense èxit el veí de Sant Celoni desaparegut a la platja de Calella

Redacció
06 de maig del 2013
Sergi Subirà fent la Duatló de Muntanya de Sant Celoni
Sergi Subirà fent la Duatló de Muntanya de Sant Celoni | Maira
Sergi Subirà fent la Duatló de Muntanya de Sant Celoni Foto: Maira

Els cossos operatius que han participat en la recerca de Sergi Subirà, el veí de Sant Celoni de 44 anys desaparegut dijous passat a la platja de Calella l'han suspès definitivament des d'ahir al migdia, després de tres dies de recerca infructuosa.
 
A primera hora d'ahir diumenge l’helicòpter dels Bombers de la Generalitat va resseguir la línia de costa entre Arenys de Mar i Tordera. Per mar, una embarcació de Creu Roja i una altra de Bombers de la Generalitat amb efectius dels equips subaquàtics del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) van rastrejar la zona compresa entre Canet de Mar i Calella, amb molt bona visibilitat, cosa que facilitava les tasques de recerca.
 
El dispositiu també comptava amb la participació d’efectius del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) dels Bombers de la Generalitat així com d’efectius del cos dels Mossos d’Esquadra, de la Guàrdia Civil i de la Policia Local, a més del grup d'assistència psicològica que disposa Creu Roja Sant Celoni. L'avís de la desaparició es va rebre el passat 2 de maig a les 23.44 hores.
 
Gossos de Creu Roja
Tant dissabte com diumenge la recerca també es va portar a terme amb gossos ensinistrats de Creu Roja per si la desaparició hagués tingut lloc fora de l'aigua, però tant un dia com l'altre els gossos van dirigir-se cap a la platja de Calella, segons que ha informat Josep Quitet, president de Creu Roja de Barcelona i de l'Assemblea de Sant Celoni i Baix Montseny. Una vegada tancat l'operatiu de recerca la família continuarà buscant pels seu compte i de manera particular, tot i que Creu Roja ha ofert la seva col·laboració.

Sorpresa a Sant Celoni
A mida que es va anar coneixent la notícia els veïns de Sant Celoni han expressaat la seva sorpresa ja que Sergi Subirà és una persona molt coneguda al poble i a més físicament molt preparada per aquest tipus de competició. De fet, és habitual la seva presència a la Mitja Marató de Granollers i també a la Marató de Barcelona. Fa dos anys va ser un dels membres que va fer-la amb la geganta de Sant Celoni. També va participar a la I Mitja Marató del Baix Montseny i fa molt pocs dies va participar en la Duatló de Muntanya de Sant Celoni. Ara s'estava preparant per participar a la V Half Challenge Barcelona Campionat d’Europa de Triatló de Mitja Distància.