Continuen buscant el veí de Sant Celoni desaparegut dijous a la platja de Calella

Sergi S. de 44 anys d'edat, va sortir a nedar per preparar la Half Challenge i no va tornar

NacióGranollers.cat
04 de maig del 2013
Helicòpter dels Bombers que pren part en les tasques de recerca
Helicòpter dels Bombers que pren part en les tasques de recerca | Ârea Informació i Comunicació dels Bombers de la Generalitat
Helicòpter dels Bombers que pren part en les tasques de recerca Foto: Ârea Informació i Comunicació dels Bombers de la Generalitat

La recerca de Sergi S. de Sant Celoni desaparegut fa dos dies a la platja de Calella (Maresme) s'ha reprès aquest dissabte a primera hora del matí. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'home, de 44 anys, va sortir a nedar el passat dijous a la tarda i no va tornar. El cotxe del desaparegut el van trobar estacionat a la mateixa platja de Calella. Quatre dotacions terrestres dels Bombers, amb l'ajuda d'un helicòpter i de la unitat subaquàtica del Grup d'Actuacions Especials (GRAE), efectius de la policia local, de Salvament Marítim i dels Mossos d'Esquadra treballen en les tasques de recerca, que són àmplies i pentinen la major part de la costa del Maresme, especialment entre les poblacions de Calella i de Pineda de Mar.

El dispositiu preveu fer una recerca intensiva, tant per aire com per mar, aprofitant les bones condicions meteorològiques i de visibilitat que hi ha a la zona. Amb l'helicòpter dels Bombers s'està resseguint la costa des del far de Calella fins a Arenys en sentit sud i fins al riu Tordera en sentit nord. I, al migdia, es preveu que s'incorpori també l'helicòpter de Salvament Marítim per fer-li el relleu en la recerca.

D'altra banda, per mar s'ha intensificat la zona de recerca, on se suposa que el desaparegut va entrar a l'aigua, amb els equips subaquàtics del GRAE i dels GEAS de la Guàrdia Civil. Així mateix, Salvament Marítim també hi té una embarcació destinada rastrejant tota l'àrea. Paral·lelament, en el dispositiu també hi ha efectius del GRAE de muntanya i del Grup d'Emergències Mèdiques (GEM) i quatre vehicles dels Bombers de la Generalitat.

El Sergi S. va sortir a nedar a la platja de Calella aquest dijous a la tarda, per preparar la V Half Challenge Barcelona Campionat d'Europa de Triatló de Mitja Distància que se celebrarà el proper diumenge 19 de maig entre el Maresme i el Baix Montseny. L'alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño, ha rebut la trucada de l'alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, per informar-lo del succés.