Revetlla de Sant Jordi a la biblioteca l'Escorxador de Sant Celoni

La Biblioteca Modest Salse d'Hostalric ha programat La finestra màgica, hora del conte interactiu. Jo mataré monstres per tu

Redacció
23 d'abril del 2013
Clara Ribatallada a la Revetlla de Sant Jordi de Sant Celoni
Clara Ribatallada a la Revetlla de Sant Jordi de Sant Celoni | Jordi Purtí
Clara Ribatallada a la Revetlla de Sant Jordi de Sant Celoni Foto: Jordi Purtí

La biblioteca l'Escorxador de Sant Celoni ha obert portes aquest dimarts 22 d'abril des de 2/4 de 4 fins les 10 de la nit per celebrar la primera Revetlla de Sant Jordi. Durant la jornada es van presentar les bases del concurs juvenil "Històries Mòbils", essent una de les activitats programades per la revetlla, entre les quals hi havia el taller infantil Fem figures de Sant jordi amb plastilina , a càrrec d'Artiscle Creacions dirigit a mainada a partir dels cinc anys.

L'activitat va seguir amb una sessió de contes per adults que sota el títol Contes per despertar els, adults va portar a terme Clara Ribatallada abans del fi de festa musical que va anar a càrrec del músic celoní Dalmau Boada.

Revetlla a Hostalric
La Biblioteca Modest Salse d'Hostalric també ha fet Revetlla de Sant Jordi portant a terme La finestra màgica, hora del conte interactiu. Jo mataré monstres per tu a càrrec d'Apprendre 3.0, dirigit a famílies amb nens i nenes de 3 a 8 anys.