La Residència Casa de Repòs obre portes per donar a conèixer l'antic hospital d'Arbúcies

Per dissabte s'ha programat una jornada festiva en motiu de la celebració del 70è aniversari de la mort de la mare Encarnació Canals

per NacióBaixMontseny, 18 d'abril de 2013 a les 15:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 d'abril de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una sessió de treball a la Casa de Repòs d'Arbúcies Foto: DBM

La Residència Casa de Repòs d’Arbúcies celebrarà aquest dissabte una jornada de portes obertes per donar a conèixer el que va ser l’antic hospital de la població a tothom qui ho desitgi. Al matí, s’iniciarà la jornada amb l’explicació de la història de

la Casa de Repòs. A dos quarts d’onze, el bisbe de Girona, Francesc Pardo, presidirà la missa i tot seguit s’oferirà un vermut. La jornada continuarà a la tarda a partir de les quatre, amb la benvinguda per part de l’alcalde d'Arbúcies, Pere Garriga, i la mare Mercè Arimany, concert de la coral de la parròquia i a dos quarts de sis, berenar de cloenda.
 

Aquesta jornada de portes obertes s’organitza en motiu de la celebració del 70è aniversari de la mort de la mare Encarnació Canals, qui el 1941 va comprar la primera casa de la Congregació de les Germanes Hospitalàries de la Santa Creu fora de la ciutat de Barcelona, a Arbúcies, convertint-la en “Casa de Salut” destinada a la convalescència de treballadors pobres i per exercicis espirituals. Avui, la Casa de Repòs és una residència que acull 69 residents, 49 són amb plaça col·laboradora 20 en plaça privada, i 6 places de centre de dia.

 

Participació