Els lladres estan abonats al càmping La Sureda d'Arbúcies

En poques setmanes ha estat assaltat cinc vegades i s'han edut diners, aparells electrònics, estris de neteja, roba i menjar

Redacció
16 d'abril del 2013
Càmping La Sureda d'Arbúcies
Càmping La Sureda d'Arbúcies | Fina Colomer
Càmping La Sureda d'Arbúcies Foto: Fina Colomer

Els lladres estan abonats al càmping La Sureda d'Arbúcies, situat al km 4,7 que porta cap a Sant Hilari. Els propietaris de les instal·lacions i també els usuaris de les casetes, des del passat 1 de març fins ara han patit cinc robatoris que afecta, segons que expliquen els propis afectats a una trentena de famílies. Tot fa pensar que es tracta d'un grup organitzat ja que la manera d'operar sempre és la mateixa "esbotzen la porta i després entren a les dependències i s'emporten tot el que poden i troben", explica MJ a BaixMontseny.info . Als afectats els han robat aparells electrònics, diners, roba, estris de neteja i fins i tot menjar.

Fins ara, no s'han hagut de patir danys personals però els campistes pateixen "perquè no sabem com reaccionaran aquests individus si troben algú dintre les caravanes". Per això, els propietaris del càmping volen acabar amb el saqueig que estan patint aquestes darreres setmanes i els han anunciat que tenen la intenció de col·locar càmeres de seguretat per disuadir els lladres.