1 de 10

Sant Pere de Vilamajor fa un pas més per diposar del Mapa Acústic definitiu

L'objectiu és vetllar en l'àmbit dels nuclis urbans perquè el soroll no afecti la salut, el benestar i la qualitat de vida dels veïns i veïnes.

per NacióBaixMontseny, 15 d'abril de 2013 a les 17:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'abril de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Sant Pere de Vilamajor ha aprovat inicialment el Mapa Acústic Foto: Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor

L'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor ha aprovat inicialment el Mapa de Capacitat Acústica amb la finalitat de determinar els nivells d'immissió dels emissors acústics en els diferents nuclis urbans. El Mapa es troba hores d'ara en període d'exposició pública de 30 dies perquè els veïns si ho creuen convenient facin les al·legacions que hi creguin necessàries.


Amb el mapa s'espera poder prevenir i corregir la contaminació acústica provocada pels sorolls i vibracions tal com estableix la Llei del Parlament de Catalunya 16/2012. Una vegada aprovat definitivament es vetllarà de manera especial en aquelles actuacions que es duen a terme en l'àmbit dels nuclis urbans perquè no afectin la salut, el benestar i la qualitat de vida dels veïns i veïnes.

 

Participació