En marxa el concurs fotogràfic \"El meu racó preferit del Montseny\"

L'impulsa l'Associació d'Empresaris Turístics del Montseny i els usuaris de les xarxes socials decidirtan el guanyador

Redacció
18 de març del 2013
Els Empresaris Turístics del Montseny han posat en marxa un concurs fotogràfic
Els Empresaris Turístics del Montseny han posat en marxa un concurs fotogràfic | ETM
Els Empresaris Turístics del Montseny han posat en marxa un concurs fotogràfic Foto: ETM

El meu racó preferit del Montseny” és el concurs fotogràfic que ha impulsat l'Associació d'Empresaris Turístics del Montseny que s'emmarca dintre del cicle "Racons preferits al Montseny". Està obert a qualsevol persona que hi vulgui participar i només cal enviar una fotografia de qualsevol punt del Montseny a l'hivern al correu electrònic: turismemontseny@gmail.com especificant el nom de l’autor i el contacte (preferiblement el mail i un número de telèfon).

El termini de participació serà el dimecres 20 de març a les 8 del vespre. Les 5 millors fotografies es penjaran al facebook de Turisme Montseny el proper divendres 22 de març. La foto que aconsegueixi més “m’agrada” serà la vencedora. Les votacions es podran portar a terme fins el divendres 29 de març a les 14:00 hores.

L’autor de la fotografia guanyadora s’emportarà un premi consistent en un lot de productes de Fragàncies del Montseny. Les fotografies enviades a turismemontseny@gmail.com podran ser utilitzades per a la promoció del turisme al Montseny. L’Associació es compromet a incloure el nom de l’autor en la seva utilització.

La idea és celebrar-ne quatre, corresponent a les quatre estacions de l'any i l'objectiu és mostrar el Montseny a través del públic que el visita o que hi viu.