Puigvert segon a la primera cursa del Campionat de Catalunya d'Autocròs

El pilot de Vallgorguina va entrar per darrera d'Albert Borràs, tot i que va tenir opcions de victòria fins al final

Redacció
20 de març del 2013
El pilot de Vallgorguina segon a Castellar del Vallès
El pilot de Vallgorguina segon a Castellar del Vallès | JP
El pilot de Vallgorguina segon a Castellar del Vallès

Diumenge passat es va iniciar el campionat de Catalunya d'Autocròs, a Castellar del Vallés. Als entrenaments cronometats van sortir-hi 16 car cross on el vallgorguinenc, Jordi Puigvert va fer la primera posició, seguit de Santi Montalban. El pilot de Vallgorguina també va dominar la primera classificatòria de la seva sèrie per davant d'Albert Borràs. A l'altra sèrie la victòria era per a Juanjo Aranda.

La segona classificatòria, després de fer una mala sortida, Puigvert finalitzava tercer, la victòria era per l'albert MontalbAn, amb Albert Borràs segon, mentre que Juanjo Aranda va tornar a guanyar la mseva sèrie.

A la final, Juanjo Aranda es va col·locar primer, Borràs segon i Puigvert tercer, tots tres pilotant vehicles de la marca Speedcar, durant les deu voltes, els tres s'intercanviaven en diverses ocasions les posicions, al final Borràs la victòria va ser per Borràs, seguit de Puigvert i Juanjo Aranda va fer tercer.

La propera cursa es disputarà al circuit municipal de Lleida els dies 13 i 14 d'Abril i ser puntuable per els campionats d'Espanya i Catalunya.