L'Àrea de Joventut de Palau ja és a la xarxa

Per adaptar-se als temps actuals han creat una pàgina web, han renovat el perfil facebook i també són presents al twitter

Redacció
18 de març del 2013
Alguns joves de Santa Maria de Palautordera
Alguns joves de Santa Maria de Palautordera | Jordi Purtí
Alguns joves de Santa Maria de Palautordera Foto: Jordi Purtí

L'Àrea de Joventut de Santa Maria de Palautordera ha iniciat una profunda tasca de canvis tecnològics per accentuar la seva presència a les xarxes socials i adapatar les necessitats dels joves als temps actuals. Per aquest motiu, el regidor de Joventut de Palau, Sergi Zamora, ha explicat que s'han obert tres noves vies  de comunicació amb els joves del municipi. Per una banda s'ha creat la pàgina web http://canrahull.wix.com/xiulet i, a falta d'alguns detalls, ja s'hi pot trobar informació relacionada amb temes de feina, salut, cursos, mobilitat i notícies vinculades als joves.

Des d'aquesta àrea municipal també s'ha actualitzat la pàgina FacebooK amb informacions que tenen a veure amb Santa Maria de Palautordera i de la mateixa manera s'ha posat a disposició dels joves @xiuletpalau al twitter, amb l'objectiu que els joves d'aquest municipi baixmontsenyenc estiguin al dia de tot allò que pugui ser del seu interès i els afecta.