Una obra de l'artista Josep Aragay a l'exposició Athenea 1913: el temple del Noucentisme

Els comissaris de la mostra, han escollit aquesta obra de l'artista bredenc per haver format part de l’exposició inaugural d’Athenea.

Redacció
18 de març del 2013
Representants de l'Ajuntament de Breda a l'exposició Athenea
Representants de l'Ajuntament de Breda a l'exposició Athenea | Aj. de Breda
Representants de l'Ajuntament de Breda a l'exposició Athenea Foto: Aj. de Breda

L’obra de Josep Aragay, Judici de Salomó (cercant a Salomó per jutge), 1912, carbó sobre paper, 64x48 cm. es cedeix durant l’any 2013 a la Fundació Rafael Masó per a l’exposició temporal que s’ha inaugurat el divendres 15 de març, a les 8 del vespre, a la sala d’exposicions temporals de la Casa Masó, seu de la Fundació Rafael Masó, amb el títol: Athenea 1913: el temple del Noucentisme, per commemorar el centenari de la creació de l’associació i de l’edifici que varen esdevenir emblemes del Noucentisme. Els comissaris de la mostra, han escollit aquesta obra d’Aragay per haver format part de  l’exposició inaugural d’Athenea.
 
En acabar, el Quartet de l'Ensemble Athenea va interpretar un fragment del quartet "L’alosa" de l’Opus 64, núm. 5, de Franz Joseph Haydn. L'exposició presenta 131 objectes, pintures, llibres, documents i fotografies per explicar la història i la significació d'Athenea a Girona i en el context europeu de l'època i estarà oberta al públic del 16 de març de 2013 al 26 de gener de 2014.