La Passió de Llinars es comença a representar aquest cap de setmana

Escrita i dirigida per Reyes Barragán presenta la història des d'un punt de vista femení

Jordi Purtí
15 de març del 2013
El grup de teatre Till-Tall, que celebra enguany els seus 25 anys de trajectòria, torna a posar en escena Veniu a mi, la Passió de LLinars del Vallès, una Passió força diferent i especial que es representa des de l'any 2000.

El seu llenguatge fresc i actual aconsegueix l'apropament entre el públic i els actors, cosa que permet redescobrir el missatge original de Jesús. La història es presenta des d'un punt de vista femení, amb pocs elements com a decorat, amb la força dramàtica de la paraula com a protagonista, cosa que fa que s'uneixin les emocions dels actors i del públic i que el missatge de Jesús sigui a l'abast de tothom, creients i no creients.

Aquest any 2013 Veniu a mi, la Passioó de Llinars del Vallès tindrà quatre representacions al Cinema-teatre del carrer Ravalet de Llinars. Aquest cap de setmana, dissante dia 16 i diumenge 17, tindrà les primeres representacions. Les altres dues es faran els dies 23 i 24 de març. Comença a les 5 de la tarda i té una durada aproximada de dues hores i quaranta-cinc minuts.

Galeria de fotos 2011