Raska estrena el videoclip \"Tots aquests anys\"

L'estrena del grup baixmontsenyenc s'ha fet a les 6 de la tarda a través de les xarxes socials i està protagonitzat pels actors Igor Szpakowski i Marina Comas

Redacció
14 de març del 2013
Un fotograma del nou videoclip
Un fotograma del nou videoclip | Raska
Imatge propmocional del Grup raska Foto: Raska

El grup de joves músics del Baix Montseny i el Maresme (entre 17 i 19 anys), Raska, han estrenat aquesta tarda a través de les xarxes socials  (www.facebook.com/grupraska i www.twitter.com/grupraska) el seu nou videoclip Tots aquests anys protagonitzat pels actors Igor Szpakowski (Polseres Vermelles ) i Marina Comas (Pa Negre i Els nens salvatges). Per la gravació del single del videoclip Raska ha comptat amb la col·laboració de Cesk Freixas i membres de la Jove Orquestra del Conservatori de Granollers. El single forma part del primer àlbum de Raska,  Seguirem cantant, que es presentarà d’aquí a uns dies.

El videoclip narra la història d'un noi i una noia de Cadaqués, interpretats per Igor Szpakowski i Marina Comas, amics de la infància fins que un gir inesperat a les seves vides separa els seus camins. Es tracta, d’un treball autogestionat i independent que neix de la idea de crear un projecte a partir de l'esforç i la col·laboració de joves de menys de 20 anys d'arreu del territori català. El videoclip està realitzat pels mateixos músics del grup.

Dissabte 23 de març, concert de presentació del nou treball Seguirem cantant

El nou CD de Raska  Seguirem cantant  inclou 12 temes, la majoria inèdits i han col·laborat en la gravació Els Catarres i Cesk Freixas, entre altres. La presentació del nou treball del grup i l’estrena del videoclip tindrà lloc el proper dissabte 23 de març a partir de les 10 del vespre, al Teatre Municipal de Sant Esteve de Palautordera. L’entrada és lliure i l’aforament limitat.

Un fotograma del nou videoclip Foto: Raska