El PP declara \"trànsfuga\" el regidor de Sant Antoni Felipe Garrido

La presidenta comarcal diu que l'exregidor popular no dimiteix perquè vol seguir cobrant com a regidor malgrat no representar cap partit

Redacció
14 de març del 2013
Susana Calvo és la presidenta del PP al Vallès Oriental i regidora a Mollet del Vallès.
Susana Calvo és la presidenta del PP al Vallès Oriental i regidora a Mollet del Vallès. | Alba Najera
Susana Calvo és la presidenta del PP al Vallès Oriental Foto: Alba Najera

La direcció del Partit Popular a la província de Barcelona, encapçalat pel secretari provincial, Alberto Villagrasa, ha declarat a l'exregidor del Partit a Sant Antoni de Vilamajor, Felipe Garrido, com a “trànsfuga”. La presidenta comarcal, Susana Calvo ha recordat que Garrido es va presentar a les municipals sota les sigles del Partit Popular, motiu pel qual els votants li van donar la confiança però després no ha defensat aquestes sigles”.

En un comunicat, Susana Calvo assegura que l'exregidor popular desconeix la feina que el PP està fent a Catalunya i que no li val l'excusa  del "no" al pacte fiscal del govern de l'Estat que va argumentar Felipe Garrido per abandonar el partit. En aquest sentit la presidenta comarcal ha defensat la tasca d'Alícia Sánchez-Camacho perquè al seu parer "la presienta del Partit Popular Català ja fa temps que demana un millor tracte fiscal per Catalunya". A més, culpa a Artur Mas de donar el cop de porta al pacte fiscal perquè ja portava el guió escrit abans de la reunió amb el president Rajoy.

Finalment, Calvo ha explicat que Felipe Garrido quan se li va demanar que deixés l’acta de regidor no ho va fer "per seguir cobrant el sou", encara que ara ja no representa a capa partit i per tant tampoc a cap ciutadà, "és a dir a Garrido clarament li mou l'interès personal i no l’ interès i el benefici dels ciutadans", conclou la presidenta comarcal del Partit Popular.

Felipe Garrido que és el titular de les regidories d'Esport i Joventut  va decidir abandonar el Partit Popular el passat mes d'octubre i seguir com a regidor no adscrit per diverses raons, una de les quals era el pacte fiscal però també, tal com va manifestar en el seu moment a BaixMontseny.info, perquè ha tingut poc suport de les direccions local i comarcal i, per això "el partit i jo no hem acabat d'encaixar", deia l'exregidor popular el passat 8 d'octubre.