Jordi Puigvert puja al podi al Campionat d'Espanya d'Autocròs

El Vallgorguinenc va quedar tercer a la primera prova del campionat 2013 disputada al circuit d'Alcanyís (Aragó)

Redacció
13 de març del 2013
Jordi Puigvert lluitava per la segona posició quan va trencar l'escapament
Jordi Puigvert lluitava per la segona posició quan va trencar l'escapament
Jordi Puigvert lluitava per la segona posició quan va trencar l'escapament Foto: Luaces

El passat cap de setmana, es va disputar al circuit Motorland Aragón d'Alcanyís, la primera cursa del campionat d'Espanya d'autocròs. A la categoria Car cross i havien 41  participants. El dissabte a la tarda es van portar a terme els entrenaments oficials, el pilot de Vallgorguina, Jordi Puigvert, va fer el cinquè millor temps. A la primera classificatòria Puigvert va aconseguir la segona posició a la sèrie i quart de la general.

El diumenge al matí a la segona classificatòria, Jordi Puigvert tornava a aconseguir la segona posició a la seva sèrie i quart a la general, tal com s'havia acabat el dissabte. La mitjana de les dues classificatòries servia per configurar les posicions de la gran final.
Juanjo Moll amb el seu Speed Car sortia des de la pole, Javier Lucena amb un Semog, segon, David Masoliver amb un Demon Car, tercer i Jordi Puigvert quart amb el seu Speed Car.

A la sortida les posicions del capdavant  no canviaven, però abans del final de la primera volta, Puigvert aconseguia avançar a Masoliver i Lucena avançava a Moll posant-se primer i obrint un forat, suficient per fer-se amb la victòria, mentre Puigvert intentava una i altra vegada superar a Moll,  fins que a la quarta volta es trencava l'escapament del Speed car del pilot de Vallgorguina amb la corresponent pèrdua de potència, el que feia que Moll aconseguís agafar una certa distància per entrar segon i Puigvert es feia amb la tercera posició del podi.

La propera cursa serà puntuable per el campionat de Catalunya i es disputarà  aquest proper diumenge 17 de Març, a Castellar del Vallés.