Último aplauso, A Destiempo, Els Sulfitos i Bellaway a la final del Sant Celoni Sona!

Tocaran el dissabte 23 de març a la Sala Petita del Teatre Ateneu per seleccionar el guanyador

Redacció
08 de març del 2013
A destiempo de Santa Maria de Palautordera
A destiempo de Santa Maria de Palautordera | A Destiempo
Último aplauso de Sant Esteve de Palautordera Foto: Último aplauso

A destiempo de Santa Maria de Palautordera Foto: A Destiempo

Els organitzadors del Concurs musical Sant celoni Sona! assegurem que aquest any no ha estat gens fàcil triar els 4 grups finalistes del Sant Celoni Sona! Concurs 2013 que organitza anualment l’Ajuntament de Sant Celoni per promoure els grups de música amateurs o semiprofessionals del Baix Montseny. El jurat vol fer notar que ha estat una tria complicada degut a la gran qualitat i nivell de la majoria de grups que s’han presentat enguany al concurs.
 
Finalment els 4 grups que han passat a la final són: Último aplauso (rap de Sant Esteve de Palautordera), A Destiempo (rock de Santa Maria de Palautordera), Els Sulfitos (pop, rock, de Sant Celoni) i Bellaway (rock, pop, de Riells i Viabrea)

Tots ells tocaran el proper dissabte, 23 de març, a la Sala Petita del Teatre Ateneu, on un a un mostraran els seus directes per tal que el jurat pugui seleccionar un sol grup com a guanyador. El premi del concurs consisteix en l'enregistrament, masterització i edició d'un EP, 5 temes, a un estudi de gravació professional.

Els Sulfitos de Sant Celoni Foto: Els Sulfitos

Bellaway de Riells i Viabrea Foto: Bellaway