16 noves empreses s'han creat a Sant Celoni amb suport municipal

Donen feina a una vintena de persones gràcies al Servei Municipal de Creació d’Empreses, ubicat a Sax Sala

Redacció
28 de febrer del 2013
Una xerrada de la Cambra a Sant Celoni
Una xerrada de la Cambra a Sant Celoni | Arxiu DBM
Una xerrada de la Cambra a Sant Celoni Foto: Arxiu DBM Durant l’any 2012, el Servei Municipal de Creació d’Empreses, ubicat a Sax Sala – Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny, ha ajudat a la creació de 16 noves empreses que han generat prop de 20 nous llocs de treball i nova activitat econòmica per a la zona. La meitat de les noves empreses són comerços al detall, 6 són serveis a les persones o a les empreses i 2 són activitats del sector de la restauració. Al llarg de l’any, el Servei va atendre 197 projectes empresarials que volien analitzar la viabilitat tècnica i econòmica.
 
A més, s’han organitzat cursos de formació per millorar la capacitació dels nous emprenedors amb l’assistència de prop d’un centenar de persones. Des del mes de maig, Sax Sala acull un Punt de servei empresarial de la Cambra de Comerç que de moment ja ha atès a més de 40 empreses per diferents tràmits empresarials, consultes i sol·licituds d’informació.

En aquesta línea, s’incriuen les prop de 20 visites a empreses que l'alcalde Joan Castaño i el regidor de Promoció Econòmica Jaume Tardy, han realitzat el 2012.  Tardy incideix en “la importància de la realització de les visites que l’Ajuntament fa al teixit empresarial i productiu, per tal de poder oferir a les empreses un servei personalitzat i proper, així com incidir en els oferiments proactius de la borsa de treball que gestiona Sax Sala”.

Més informació: Sax Sala, Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny. [email protected]