Quatre municipis del Baix Montseny units pel Servei d'Ocupació

Llinars del Vallès, Sant Pere de Vilamajor, Sant Antoni de Vilamajor i Vilalba Sasserra treballaran a partir de dilluns vinent per crear una Borsa de Treball comuna

Redacció
28 de febrer del 2013
Edifici Mas Bagà de Llinars del Vallès
Edifici Mas Bagà de Llinars del Vallès | Aj. de Llinars
Edifici Mas Bagà de Llinars del Vallès Foto: Aj. de Llinars

Els ajuntaments de Llinars del Vallès, Vilalba Sasserra, Sant Pere de Vilamajor i Sant Antoni de Vilamajor s'han posat d'acord per treballar d'una manera conjunta per poder crear una Borsa de Treball comuna. L'objectiu serà assessorar i orientar laboralment, gestió d'ofertes de treball, donar informació sobre l'oferta formativa, dinamitzar el Club de la Feina, organitzar tallers formatius, atendre de manera individualitzada als usuaris de qualsevol dels quatre municipis i preveure situacions d'exclusió social.

Com ja fan altres ajuntaments del Baix Montseny, des del Servei d'Ocupació també es contactarà amb empreses situades en aquests quatre municipis per fomentar la inserció laboral i donar suport a emprenedors locals. El Servei es posarà en marxa a partir de dilluns 4 de març. Per a la realització d'aquest servei optimitzant els recursos municipals, es contractarà un tècnic que distribuirà la seva jornada laboral proporcionalment a la població de cada municipi.

Des de l'edifici Mas Bagà de Llinars del Vallès es coordinaran les entrevistes, es portarà a terme el Club de la feina i els tallers. Els usuaris també podran ser atesos els dilluns al matí a l'edifici annex de Serveis de Sant Pere de Vilamajor.