Primeres confirmacions per al popArb’13

Arbúcies acollirà els dies 28 i 29 de juny La iaia, Stanstill, El Petit de Cal Eril, La Habitación Roja i Univers

Redacció
28 de febrer del 2013
Un moment del concert de La Iaia al Marcat de Música Viva d'enguany.
Un moment del concert de La Iaia al Marcat de Música Viva d'enguany. | Adrià Costa
La Iaia, un dels grups participants al popArb 2013. Foto: Adrià Costa

La iaia, Stanstill, El Petit de Cal Eril, La Habitación Roja i Univers són les primeres confirmacions que s'han donat a conèixer per a l'edició 2013 del popArb , que tindrà lloc una vegada més a Arbúcies els dies 28 i 29 de juny. Es tracta del festival de música pop independent feta a Catalunya amb la finalitat de potenciar projectes artístics amb ambició creativa, interacció i connectivitat entre artistes, potenciant la proximitat amb el públic. Els abonaments ja estan a la venda a un preu especial fins al 4 de març. A partir de llavors el preu serà de 49 euros.

Els primers confirmats son una de les bandes més importants sorgides els darrers anys: La Iaia. El trio osonenc de pop folk va sacsejar l'escena amb 'Les ratlles del banyador' i després de mig any sense pujar a un escenari, la seva actuació al popArb serà la primera oportunitat de gaudir dels temes del seu esperat segon disc, previst per a principis de setembre.

A més, el popArb ha anunciat l'actuació d'Standstill, que es troben en ple procés de gravació del seu nou treball i han preparat un espectacle ideat per a festivals que s'allunya dels concerts de tall més intimista dels darrers anys. Qui també actuarà al festival serà El Petit de Cal Eril, que acaba de presentar el seu nou treball 'La figura del buit'.

Una altra banda que participarà al popArb és La Habitación Roja, grup valencià que aquesta setmana presenta el disc 'Fluído Eléctrico'. Finalment hi haurà els nouvinguts Univers, jove formació que es troba en plena presentació de l'EP 'La Pedregada', presentat tot just ara fa un mes.