A punt una nova edició del cicle d’audiovisuals del CESC

Comença aquest divendres amb el muntatge de l'expedició del Centre Excursionista Sant Celoni a l'Himalàia

Redacció
27 de febrer del 2013
Expedició del CESC a l'Himalàia 2012
Expedició del CESC a l'Himalàia 2012 | Ester Guiu
Expedició del CESC a l'Himalàia 2012 Foto: Ester Guiu

Com en anys anteriors, el Centre Excursionista de Sant Celoni (CESC) s’ha animat a preparar el ja tradicional cicle d’audiovisuals del mes de març i abril 2013. Com l’any passat es portarà a terme a la sala Bernat Martorell de Sant Celoni. La inauguració tindrà lloc aquest divendres amb un muntatge d'Esther Guiu sobre l’expedició que aquesta entitat celonina va fer a l’Himalaia l'any 2012 amb l’ascensió a l’Island Peak.

El cicle d'audiovisuals seguirà el dia 8 de març amb la a projecció en alta definició de "Camins d'Itàlia, de la Toscana a les Dolomites", a càrrec de Fulgenci Farré i el divendres 15 de març hi haurà l'audiovisual de l’alpinista Ferran Latorre "Everest I Gasherbrum II, que presenta en col·laboració amb Òmnium Cultural del Baix Montseny. El dia 22 de març serà el torn de Quico Fernàndez que farà reviure moltes activitats viscudes pel Cesc "Caminades inoblidables pels Pirineus. Sortides de muntanya amb el Cesc 2012".

Per després de Setmana Santa, el 5 d’abril Enric Soler passarà l’audiovisual "Ki,Ki,so,sooo! Les nou portes del Zangskar" i presentarà el seu nou llibre del mateix títol. El cicle el 12 d’abril amb l’audiovisual sobre el Huascaran a càrrec de l’Alfons Garrido i Pep Torrents, alpinistes de Llinars.