Sant Celoni debat les alternatives de finançament empresarial

L'Ajuntament organitza una jornada dirigida a emprenedors i empreses de qualsevol sector econòmic que tinguin un projecte o negoci i que cerquen finançament

per NacióBaixMontseny , 26 de febrer de 2013 a les 09:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de febrer de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Joaquim Deulofeu i Jorge Colàs, de Sempre Baix Montseny, SL en un acvte celebrat a Santa Maria de Palautordera Foto: Jordi Purtí

L'Ajuntament de Sant celoni ha organitzat per aquest dijous una jornada empresarial dirigida a persones emprenedores i empreses de qualsevol sector econòmic que tinguin un projecte o negoci i que cerquen finançament. L’objectiu és la de proposar alternatives de finançament davant la dificultat d’aconseguir crèdit bancari.


A la sala Bernat Martorell i en format taula rodona intervindran quatre experts en aquest àmbit que donaran a conèixer les diferents propostes que es poden trobar actualment al mercat, les seves característiques, quins són els requisits per accedir-hi i la forma de tramitació, així com atendre a consultes o dubtes dels assistents.

En el decurs de la jornada, que començarà a les 6 de la tarda, es presentaran diferents línies de finançament com ENISA 2013, prèstec d’autoempresa INICIA a càrrec del Servei de Creació d'Empreses de l'Ajuntament de Sant Celoni, punts més importants a valorar en una operació de risc a càrrec del Banc Sabadell, inversors privats a càrrec de SEMPRE Baix Montseny, S.L i les plataformes de micromecenatge “Crowdfunding” a càrrec de Mynbest.

 

Participació