1 de 10

Sant Pere remodelarà la Fàbrica amb una subvenció de la Diputació

L'ens provincial ha concedit 182.000 euros a l'Ajuntament per finançar el 100% de les obres d'aquest local municipal

per NacióBaixMontseny, 19 de febrer de 2013 a les 15:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de febrer de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Fàbrica Foto: Aj. Sant Pere de Vilamajor 

L'objectiu de l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor de remodelar el Local Municipal La Fàbrica serà possible ja que la Diputació de Barcelona els ha concedit una subvenció de 182.000 euros amb els quals es podrà finançar el cent per cent de l'obra. Des del consistori s'ha expressat la satisfacció per aquesta notícia perquè "les entrevistes, peticions, reunions i redaccions de projectes dels darrers mesos han donat els fruits esperats", s'explica al web municipal.


Les obres començaran aquest mateix any 2013 i suposaran reforçar amb noves encavallades d'acer l'estructura afectada amb formigó aluminós i adequar tot l'edifici a la normativa actual. Aquesta adequació suposarà, també, la millora de la instal·lació elèctrica i l'establiment de mesures de protecció contra incendis. També, per tal de complir amb la normativa, es faran obres per ampliar els lavabos i millorar l'accessibilitat de minusvàlids als camerinos i a l'escenari.

Sempre s'ha dit que poder remodelar La Fàbrica era una obra prioritària i poder-la tenir en funcionamenbt al més aviat possible ja que es tracta d'un local desaprofitat i el seu mal estat -el local és precintat- provoca haver de derivar activitats culturals a altres equipaments, ja sigui a la carpa provisional instal·lada al davant de l'edifici de l'Ajuntament o al local social de Les Faldes del Montseny. Amb l'obertura de La Fàbrica es podrà dotar el Centre Cívic El Pi Novell, així com les entitats i associacions del municipi, d'un gran espai on realitzar part de les seves activitats. A més a més, permetrà desmuntar la carpa i rehabilitar també la pista poliesportiva.

 

Participació