650 cotxes al Clàssics d’Arbúcies

La trobada atrau més de 5.000 persones i supera totes les previsions

Redacció
18 de febrer del 2013
Una vista panoràmica de la Trobada Clàssics Montseny-Guilleries
Una vista panoràmica de la Trobada Clàssics Montseny-Guilleries | AJA
Una vista panoràmica de la Trobada Clàssics Montseny-Guilleries Foto: AJA

La cinquena edició de la Trobada de Clàssics Montseny-Guilleries va reunir a Arbúcies 650 cotxes de més de 25 anys o preclàssics d’interès històric o esportiu. La xifra deixa molt curta la de 500 vehicles que es va aconseguir l’any passat, i converteix la reunió en la més important de Catalunya i una de les més notables de l'Estat.

La trobada va atreure l’atenció de més de 5.000 persones al poble d’Arbúcies. I es varen servir 1.000 botifarres als participants i als acompanyants. Una de les principals característiques d’aquesta trobada és la gran diversitat de cotxes que acull: des de clàssics populars, models únics, models conservats o restaurats, cotxes de rally o d’estricte origen, furgonetes, esportius, familiars. Es varen poder veure alguns models de Cadillac, Porsche, MG i Triumph dels anys setanta, molts Seat 124 i 1430 i els mítics R-5 i R-8. Molts d’ells varen participar a la ruta d’uns 30 kilòmetres per carreteres del Montseny i les Guilleries, algunes d’elles zones cronometrades en els rallis més prestigiosos de Catalunya.

"Arbúcies ha tornat a demostrar que és una terra de motor", va indicar Pere Garriga, alcalde d’Arbúcies. "No és normal que una concentració que porta solament cinc edicions sigui un reclam tan important. Però l'organització de Clàssics Montseny-Guilleries i el seu treball de promoció ha estat impecable des del principi i això ha generat molta confiança als participants, que han anat ampliant l’àmbit d’influència amb el boca a boca" L'alcalde recalca que ara es gaudeix d’una de les trobades de clàssics més important d’Espanya i s'ha d'anar treballant perquè vagi creixent cada any, sino en quantitat sí en qualitat".

Promoció i difusió

Clàssics Montseny-Guilleries ha treballat intensament en la difusió de la trobada d’Arbúcies tan des de les xarxes socials com amb correus, actualitzant constantment el seu facebook i assistint a altres concentracions per donar-se a conèixer. "La Trobada de Clàssics Montseny-Guilleries s’ha convertit en un esdeveniment important, marcat a tots els calendaris de motor. Ara podem confirmar que ja és un referent", explica David Batlle, President de Clàssics Montseny-Guilleries. "Els 650 cotxes, superant els famosos 500 de l’any passat, constitueixen un èxit absolut. Cal destacar la implicació del poble i les entitats. Arbúcies se sent cada cop més seva aquesta trobada".